whattafashion.com

Party u stilu 20-ih godina prošlog stoljeća? Zašto ne?!

Ušli smo u nove modne dvadesete, no 21. stoljeća. Službeno je završilo blagdansko razdoblje, ali to ne znači da trebamo stati s partyjima. Ako za doček nove godine niste nosili ništa u stilu dvadesetih godina prošlog stoljeća, možete to nadoknaditi tokom ove zimske sezone jer trend dvadesetih i dalje je aktualan. Ne volite li perje, koje je tipičan detalj ovog stila, možete se zabaviti još jednim od prepoznatljivih detalja – kristalima na petama.

Ako ne volite tipične haljine tog razdoblja, posute šljokicama i ukrašene perjem, styling će jednako dobro vratiti u modnu prošlost i torbice s pernatim detaljima. Chylak nudi elegantnu varijantu crne boje.

Glam game u stilu modnih 20-ih, odlično će odigrati i tote bag sa kroko efektom i pernatim detaljem. Chylak ponovno ima vrlo zanimljiv model koji plijeni poglede.

Dvadesete godine prošlog stoljeća obilježili su život na granici izdržljivosti, dekadencija, raskalašenost, nezasitnost. Slavile su se legendarnim partyjima na Long Islandu, na kojima su dame u svilenim haljinama plesale Charleston i Lindy Hop, a trenutak je bio važniji od bilo kojeg dana i glamurozni eliksir života.

Ako vas Great Gatsby i povratak stila dvadesetih na modne piste, nije inspirirao za glamourozni novogodišnji outfit, onda ga svakako isprobajte u nekim novim party prigodama tokom godine.

Crne šljokice i perje kao savršen party spoj u stilu 20 -ih, našli su svoje mjesto i u novoj Michael Kors kolekciji.

Kapice iz filca, s dodatkom raskošnog perja ili mrežice s blistavim detaljima? Sve što će biti savršeni dodatak outfitu u stilu dvadesetih, nudi Gigi Burris.

Umjesto filc kapice s perjem, rajf ukrašen perjem, kao savršeni 20-ies inspired detalj za glam game. Kreaciju potpisuje Gigi Burris.

Glam Game u stilu 20-ih odigrat ćete i uz pomoć crnog satena s dodatkom perja. Možete ga nositi u formi kombinezona, haljine, topa, suknje, blazera, a divno će mu pristajati malo zlatnih tonova, npr. sanadale s uskim vrpcama.

Posted by on Jan 26 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010