whattafashion.com

Pilot jakna ove sezone dolazi sa shearling dodatkom

Zahladilo je opet, a s hladnim danima ponovno imamo priliku nositi jakne nabavljene na zimskim sniženjima. Bez obzira jesu li ovosezonski model ili pripadaju starijim kolekcijama, tri tipa jakni ove sezone apsolutni su hit.

Cool jakne u izvedbi iz janjeće kože, jeans jakne s podstavom iz umjetnog krzna i tzv. Teddy jakne, kompletno izrađene iz pliša, primijećene su ove zime na ulicama svjetskih metropola. Jakne iz janjeće kože posebno su tražene u verziji pilot jakni s dodatkom umjetnog krzna i daju svakom casual stylingu vrlo stylish vibe. Na tržištu su dostupne pilotke iz prave kože i njenih imitacija.

Ovaj tip jakne odlično se slaže sa sporty komadima odjeće, poput Veda jakne i jogging hlača pastelne nijanse, u prijedlogu influencerice Linde Tol.
Osim za slobodno vrijeme i kao streetstyle, ova kombinacija prikladna je i za radna mjesta na kojima je dopušten ležerniji stil odijevanja.

 

Sunny ☀️

A post shared by Linda Tol (@lindatol_) on

Posted by on Feb 8 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010