whattafashion.com

Proizvodi o kojima se ove sezone priča u modnim krugovima 1. dio

 

Svake sezone, u modnim krugovima, priča se o proizvodima koji su posebniji od drugih, često su dio streetstylinga influencera, tema i začin raznih modnih editorijala.

Naušnice o kojima se ovog proljeća puno priča u modnim krugovima, su otvorene hoops, kombinacija metala i canvasa by Louis Vuitton. Luksuzne naušnice Wild V Hoop kombinacija su tribal forme i LV monograma. Evociraju modne devedesete i odlično pristaju uz tamni jeans vintage forme.

The Bridge u svojoj ponudi ima impresivnu kolekciju torbi, no jedna od njih se ističe posebnošću i odličnom interpretacijom boho forme.  Detalji koji ju čine vrlo zabavnom i poželjnom u ljetnom periodu su kićenica i morska zvijezda iz dvobojne kože i nitni.

Modni svijet priča ove sezone o gigot rukavima, koje je proslavio Rotate Birger Christensen, koji ih smješta na bluze i haljine iz raznih vrtsa materijala, od popelina do tafta.

View this post on Instagram

#makeitrotate @shiramania wearing Style 1 – Grey Check

A post shared by ROTATE Birger Christensen (@rotatebirgerchristensen) on

Za zreli i elegantni look, sandale s remenčićima su savršeni dodatak, no to im ove sezone nije jedina namjena. Naime, stilisti ih predlažu uz bicycle pants shapewear funkcije i lanenu jaknu safari stila.

View this post on Instagram

VENUS is back @netaporter

A post shared by N E O U S (@neous) on

“Bancroft” iz brokata, popularna je torba potpisa Michael Kors, koju ove sezone svjetski poznati stilisti predlažu kao osvježavajući dodatak modnom spoju safari jakne, biciklističkih hlačica i elegantnih sandala s remenčićima.

 

Posted by on Jul 2 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010