whattafashion.com

Proljeće u pastelnim tonovima

Proljetna modna sezona obojena je pastelnim tonovima, a tzv. gelato hues prisutni su u kolekcijama Victoria Beckham, Hermès, Sies Marjan, Tom Ford, Michael Kors, Helmut Lang, Giambattista Valli, Chanel, Alexander McQueen, Preen.
Dizajneri ih nude kao  “head to toe”, sorbet layering i “tiers upon tiers ” lookove. Inspirirani scoop coppettom, predlažu kombinirati razne duljine odjevnih predmeta i materijale za njihovu izvedbu istog tona, ali se igraju i kontrastima. Već jedan detalj poput karmin crvenih sandala osvježava lila styling, a primijećeni su i spojevi više različitih boja, ali pastelnih tonova.

 

 

 

Ove sezone pastelne tonove nose i muškarci i to kao total look. Pistaccio i soft roza spajaju se u outfite poput najfinijeg, osvježavajućeg sorbeta, a najbolje izgledaju na mekim tkaninama i pletivima fine strukture.

Pastelni tonovi ove sezone spajaju se i nose u kombinaciji s intenzivnijima pa su tako česti  miksevi blijedo lila i intenzivnijeg tona ljubičaste, soft roze i intenzivnijih ružičastih tonova. Blur narančasta u pastelnom tonu viđena je u spoju s blur ljubičastom kod muških stylinga potpisa Sies Marjan.

Posted by on Jan 24 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010