whattafashion.com

Safari u gradu

Ove sezone, jedan od vodećih styling trendova je izgledati kao da ste planirali na safari, ali vam je putovanje otkazano pa ste svoju safari garderobu odlučili nositi na ulicama.
Trend je inspiriran zemljanim tonovima, breezy siluetama koje nalazimo na svim vrstama odjevnih predmeta. Pogledajte naš izbor, inspirirajte se odabranim komadima i pustite mašti da otplovi na gradsko safari putovanje!

Ovaj model hlača, iz lanene tkanine, izvrstan je basic za kreiranje safari stila u velegradu. Elegantan je i u varijanti bermuda, bez safari jakne, nošen uz ležerne bluze.

Safari forme nalazimo ove sezone i u kombinezonima, playsuitu.

Escada u svojoj ponudi ima vrlo zanimljive balonere i jakne, u dva zemljana tona, a njeni dizajneri poigrali su  se  sjajnim i mat površinama materijala

Culotte safari stila izvrstan su basic

Pješčani safari tonovi izvrsno se slažu s pastelno žutom

Ako ste u fazi štednje, razveselit će vas ostanak prošlogodišnjeg trenda – strappy sandala vezanih oko nogavice, u spoju sa aktualnim ovosezonskim trendom safari.

Safari stil u kožnoj verziji – blazer by Someday

Safari essentials

Posted by on Aug 1 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010