whattafashion.com

Srebrna, kao standout od trendovskih boja i izvrstan basic za colorblock kombinacije

Hlače metalic srebrnog efekta, podsjećaju na disco razdoblje osamdesetih pa ih je puno lakše zamisliti na podiju diskoteke i u slavljeničkim prigodama, nego u dnevnim outfitima.
Ipak, ove sezone su sveprisutne na svjetskim ulicama, dolaze u raznim formama i kombinaciji s bijelom bojom, pastelnim i intenzivno žutim tonovima. Uz njih, prisutne su i haljine metalic srebrnog efekta, iz fluidnih materijala i srebrnih karika, maxi kaputi i modni dodaci u srebrnoj, među kojima se ističu sandale potpisa Jimmy Choo, torbica Natalia by Tom Ford i čizme kaubojske forme i metalic efekta by Fendi.

Iako je metalic trend prisutan već nekoliko sezona na modnoj sceni, u ovogodišnjim kolekcijama srebrni efekt je pojačan, srebrne površine jako  blješte i podsjećaju na površinu aluminijske folije. Odjevni predmeti srebrnog sjaja nose se samostalno, a u streetstyle varijanti često se kombiniraju sa bijelom bojom, pastelnim, zemljanim i svim tonovima žute.

Žuto uz metalic srebrno, pozdravila bi i Rita Ora, poznata po upadljivim outfitima. Upravo njene smjele modne kombinacije, česta su inspiracija fanovima i fashionisticama širom svijeta.

 

Posted by on Mar 20 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010