whattafashion.com

Style termometar: Club Extravaganza

Ljetne večeri su sexy, već same po sebi, a još su zabavnije kad im dodate ekstravagantne outfite i osvježavajuće,  ali zavodljive mirise.
U slip haljini edgy kroja i mrežastog detalja ne možete proći neprimijećeno pa je ovaj tip slip haljine kreiran za dame s puno samopouzdanja, koje nemaju problem s pogledima, koji se na njima zaustavljaju.

Haljina je to koja otkriva dosta kože, sprijeda i s leđa, ali na profinjeni način. Zamišljena je da se nosi na gole grudi, preko seamless gaćica boje kože, no za sigurnost dopušteni su samoljepivi grudnjaci, boje kože ili ako vam se više sviđa, naljepnice iz netkanog tekstila, oblika cvijeta, srca i sl.
Izvrsno im pristaju sandale s remenčićima i uskom vrpcom koja se nestašno uspinje gležnjevima i potkoljenicom. Od ostalih dodataka tu su sjenila u nijansama višnje, ružičasto rumenilo i fini, osvježavajući miris azijskog čaja.

Proizvodi na fotografiji su: haljina Marla, pumps Roberto, samoljepivi grudnjak Tezenis, Urban Decay Naked Cherry paleta sjenila, Urban Decay All Nighter spray za fiskiranje make upa, trio rumenila Art Deco, muški parfem Zara 8.0.

LP,

Nives

Posted by on Jul 10 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010