whattafashion.com

Style termometar: Modno usijanje

Dok se temperature penju i preko trideset stupnjeva, penje se i moje raspoloženje jer se približava ljeto, sa svim svojim radostima.
Stručnjaci upozoravaju: ” držite se hlada, pijte puno tekućine i nosite udobnu, širu odjeću, duljih rukava”.
Ovo zadnje moglo bi zbuniti mnoge, no ne i one, koji se čuvaju opekotina od sunca. Dugi rukav ljeti može, ali neka bude prostran, širi, kako bi koža mogla normalno disati i po mogućnosti, iz prirodnih vlakana, najbolje pamuka ili lana.
S tom idejom kreiran je ovaj kombinezon, dubokog V izreza s preklopom, 3/4 rukavima, prostranih rukava i nogavica. Od modnih dodataka pristaju mu puderaste slingbacks, a uvečer, za izlazak, prljavo lila pumps s vezanjem oko gležnjeva.
Ispod kombinezona predlažem rublje boje kože, najbolje seamless ili nešto tamniju nijansu žute.

Od ostalih modnih detalja izdvajam PVC kozmetičku torbicu, koja može poslužiti i kao večernja, metalne narukvice zlatnog tona i poneku ukrasnu ukosnicu.

Na fotografijama su proizvodi: kombinezon Marla, slingbacks Zara, pumps Roberto, torbica Women’ Secret, grudnjak Tezenis, rumenilo Art Deco, Nikel serum protiv bora i krema s kestenom, maskara Perversion by Urban Decay, primer za maskaru Subversion by Urban Decay, tuš za obrve Urban Decay.

Posted by on Jun 12 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010