whattafashion.com

Style termometar: Superstylish na promjenjivim temperaturama

Pozdrav!

Promjenjive temperature, kojima nas neprekidno časti ovo proljeće, traže slojevito odijevanje i praktične odjevne predmete koje po potrebi, možete skidati tokom dana.
Ove sezone, tamnoplava je boja vrlo poželjna, a s njom i mrežasti uzorak, koji podsjeća na čipku. Mrežastu haljinu možete nositi samostalno i ispod pulovera, kojemu poseban šarm daje sličan uzorak kao na haljini koja ispod njega proviruje.

Uz toniranu plavu kombinaciju lijepo pristaju slingback sandale i zemljani tonovi, koji cijelom looku daju svježinu. Make up pritom neka bude profinjen i zemljanih tonova, a licu će lijepo pristajati malo sjaja, koji se postiže dodatkom highlightera i sjajila na usnama.

Na fotografiji su proizvodi: unikatni pulover i unikatna haljina  by Marla, torbica Mango, čarape Calzedonia, slingbacks Springfield, Elf korektor u sticku, minerals puder u prahu Art deco, magnetske trepavice Essence, contour set Sleek, olovka i tuš za obrve Urban Decay.

Želim vam ugodan početak radnog tjedna!

Nives

Posted by on May 27 . Filed under Slide, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010