whattafashion.com

Style termometar: Tirkizno za sredinu tjedna!

Govorite li i vi, ovih kišnih dana: “Sunce drago, kud si se sakrilo? Moli se onaj, koji je ukrao proljetno sunce, da nam ga vrati natrag. Hvala puno!”
U nedostatku lijepog vremena, trudim se održati dobro raspoloženje pomoću boja pa tako svaki dan nosim neki obojeni odjevni predmet, a često i neonske nijanse.
Zaželim se i haljina, ali s obzirom na promjenjive vremenske uvjete, ne želim riskirati prehladu pa ih kombiniram s debljim čarapama u boji.
Pritom mi je uvijek u mislima haljina koja je prigodna za razne dnevne aktivnosti suvremene žene, koja želi biti chic na svom radnom mjestu, ali i u slobodno vrijeme.

Haljina koja je izvrstan basic kako za dnevne, tako i večernje aktivnosti, ali i svečanije prigode, a  odlikuje se zanimljivim detaljem.
Upravo iz te ideje nastala je ova kreacija, čija šira forma odlično prikriva viškove u području trbuha i lijepo naglašava obline grudi i bokova.
Poseban stylish moment zbiva se na njenoj prednjici, koju ukrašava ručno izrađena mreža, koja podsjeća na čipku.

 

Uz  tirkiznoplavu haljinu, koju predlažem za sredinu tjedna, lakše je očuvati miran duh, koncentraciju za rad i dočekati vikend. Lakše je uz nju i sanjariti o plavom nebu, tirkiznoplavom moru, kada nema sunca, a godišnji odmor je prilično daleko.

Uz tirkiznu boju lijepo će pristajati zemljane nijanse accessoirea i make upa.

Na fotografiji su proizvodi: unikatna haljina Marla, torbica Mango, slingbacks Springfield, stick za korekcije tena Elf, mineralni puder u prahu Art Deco, magnetske trepavice Essence.

Lijepi pozdrav!

Nives

 

Posted by on May 29 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010