whattafashion.com

Stylish iskorak iz kućnog ureda

Radite li i ove sezone iz home officea? Iz iskustva znate da su vam za rad od kuće potrebni udobni, ali i fotogenični odjevni komadi i modni dodaci. Rad od kuće često zahtijeva i  komunikaciju putem video poziva, a tada sigurno želite izgledati dotjerano, uz pomoć odjevnih komada koji dobro izgledaju na kameri.

Za posao koji ne traži strogi dresscode, idealni su casual komadi, klasičnih formi, kojima će crna široka košulja i dugi crni štofasti prsluk, uz nešto srebrnog nakita ( najbolje sat) dati styling bodove i učiniti cijeli look zanimljivijim.

U slučaju iznenadnog susreta u gradskom uredu, imajte spremne chic cipele i upečatljivu ogrlicu, koje ćete samo dodati home office outfitru.

Hlače balon forme traže pulover, dolčevitu i cardigan puf rukava, radi skladnije proporcije. Ova je kombinacija itekako poželjna u kućnom uredu, a za izlazak van, možete joj dodati toplu jaknu, svjetlije tenisice s uzorkom i šeširić, čiji uzorak oponaša uzorak s tenisica.

foto pinterest

Posted by on Dec 7 . Filed under Slide, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010