whattafashion.com

Stylish pokrivanje 1. dio

U kombinaciji kožnih ogrtača i kožnih suknji midi duljine, malo je otkrivenih tjelesnih atributa, ali je zato puno topline i atrakcije.
Ovaj modni duo nosiv je u business i freetime prilikama i podjednako omiljen kod raznih generacija žena. izvrsno se slaže s uskim gležnjačama i stretch čizmama do koljena, oboje na petu te svilenim bluzama s preklopom i četvrtastim torbama u dva tona.
Smeđi kožni predmeti vole nakit zlatnog tona, posebno creole i dinamičnost u području pojasa, koju daje šire remenje s prošivima, presvučenim kopčama i usko remenje vezano u maštovite čvorove.

Hoće li kasna jesen biti hladna ili ugodno topla? Svejedno, uz topli kožni ogrtač i kožne suknje

 

Mnogokutna torba by Hereu veliki je hit ove hladne sezone. Izvrsno pristaje uz midi kožni kaput dvorednog kopčanja, midi kožnu suknju, satensku bluzu i stretch čizme do koljena. Satenske bluze pastelnih nijansi izvrsno se slažu s kožnim suknjama midi duljine i dugim kožnim ogrtačima

 

foto pinterest, vlasništvo stilista WF

Posted by on Oct 30 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010