whattafashion.com

Sveprisutnost “girly” ružičaste

Otkad se ružičasta boja pojavila po restoranskim interijerima, kao boja ambalaže, ali i sadržaja beauty proizvoda, u modnim kolekcijama je sve intenzivnija.

Ružičasta mijenja modnu percepciju i ulazi u ormare čak i dama vjernih samozatajnom stilu. Glasna nijansa ružičaste opasno konkurira nude, a ove sezone nosi se all over, na kombinezonima, haljinama, odijelima.

Umjetnica tallulah Willis primijećena je u pink kombinezonu Boutique by Topshop.

Kažu da se plavuše najbolje zabavljaju, a možda najbolje kad nose intenzivno ružičastu nijansu.

Za National Television Awards 2019, Pixie Lott se odlučila za girly pink odijelo by Schiaparelli, u stilu 60-ih i na crveni tepih donijela puno ženstvenog stava. Odijelo je ukrašeno crvenim detaljima, koji mu daju još više šarma. Kao velika obožavateljica Schiaparelli dizajna, zabilježila je još jedan pink look, na reviji visoke mode u Parizu.

Pink ne pristaje samo plavušama, već divno izgleda i na brinetama! Volite li jako girly ružičastu, za specijalne prigode poigrajte se njenim spojem sa ciklamom!

foto pinterest.at, listal.com

Posted by on Dec 27 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010