whattafashion.com

Tako to radi Claudia!

Claudia Schiffer make upu daje posebnu moć. U početku karijere je, kaže, bila stidljiva jer je sva pažnja bila usmjerena na nju, a pomoću make upa mogla je postati netko drugi.
S intenzitetom make upa, pojačavala se i moć razigranosti, zavođenja i smjelosti. Danas Claudia Schiffer ima 47 godina i svo svoje iskustvo radeći kao model, iskoristila je za gradnju vlastitih modnih marki. Željela je jednog dana sama stvoriti kolekciju, koja će ženu veseliti i uljepšavati od jutra do mraka, a kako je odrasla uz kozmetiku Art Deco, to je ime upamtila među prvima. Rado se sjeća svih maminih plavih sjenila, koje je rado posuđivala i zato suradnja s Art Decoom za nju ima posebnu važnost.

5/9/17

A post shared by OUT NOW ! (@claudiaschiffermakeup) on


Kolekcija Claudia Schiffer make up kombinira visoku modu i profesionalnu kozmetiku, jednostavnu za korištenje, a ambalaža joj je prepoznatljiva, luksuzna, puderasto roza s elegantnim zlatnim rubom. Proizvodi će biti dostupni u petnaest zemalja i online trgovini www.claudiaschiffermakeup.com.

Posted by on Sep 15 . Filed under Kozmetika, Slide, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010