whattafashion.com

Tkanina koja stvara priče, ove jeseni je retro denim!

Veliki povratak retro jeansa u kolekcije i na ulice svjetskih metropola, oduševit će sve ljubitelje modnih osamdesetih i devedesetih godina.

Miu Miu ove sezone nudi stonewashed modele iz jeansa, nadahnute razdobljem Rock”n” Rolla pedesetih. Kombinacije jeansa used efekta, obrađenog specijalnim kamenom, u trenutku ostavljaju utisak i osmišljene su tako da stvore efekt love it or hate it. Gledajući ih, brzo imate osobni utisak, primjećujete wow efekt i visoki fun faktor.

 

Mantilima iz patchwork denima, kreativna direktorica Diora, Maria Grazia Chiuri, ponovno je oživjela 1968.’u i slobodu misli.

Y Project ove sezone nudi isprani jeans istaknutih kontrasta na šavovima i prošivima, a kombinira ga u layering stilu. Nešto tamniji jeans istog branda, kombinira se uz tamnoplave, asimetrične veste prugastih detalja, što čini zanimljiv vintage duo, nosiv i u ured.

MSGM nudi jake kontraste, spaja jeans blazere sa crvenom i ružičastom, a da bi dojam bio što snažniji, dodaje i over the knee čizme iste boje, kao i kombinezon.

Nešto blaža verzija ovosezonskog jeansa i to u svijetlim tonovima, dolazi iz Paco Rabanne studija, u kojemu spajaju pulovere marine uzorka i meke jeans hlače mrkva kroja s tamnoplavim blazerima. Ovu smirenu kombinaciju voljet će klasičarke i poslovne žene.

foto hey-woman.com, pinterest, instagram

Posted by on Oct 24 . Filed under Slide, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010