whattafashion.com

Top trend: Mix plave i crne

The pinstriped power suit. Shop the #VersaceResort18 collection through the link in bio.

A post shared by Versace (@versace_official) on

Pored bordeaux nijanse, u ovosezonske trendove ušuljala se i zanimljiva kombinacija, plave i crne, koju bi mnogi smjestili u večernje i noćne sate, ali toliko je zanimljiva, da su ju svjetske blogerice iznijele na ulice i učinile prikladnom za dnevne prigode.
U modi je ionako već sezonama sve dozvoljeno pa tako i kombinacija tamnoplavog prugastog odijela sa čipkom i nitnama, hlače intenzivno plave boje i blistave površine u kombinaciji s kaputima muškog kroja, čipkaste i devore bluze krupnih cvjetnih uzoraka uz over the knee čizme. Versace spoj plave i crne  nudi u tekućoj zimskoj kolekciji, Alexander Wang  pulovere u kraljevski plavoj, a Marc Cain u tamnoplave kapute muške forme, dok Erika Cavallini nudi kontrast plavih tonova u jednom odjevnom predmetu – puloveru zvonastih rukava.

U plavim tonovima je i accessoire raznih dizajnera, a The Floor je svoju najnoviju kolekciju obogatio brojnim odjevnim komadima u kombinaciji plave i crne, dodavši im i razne vrste čipki, kombinaciju različitih delikatnih materijala i plisea.

The Overrule Trouser #ss16 #threefloor #happyfriday

A post shared by Three Floor (@threefloor) on

A first look at #threefloor #AW16 Only 2 days to go.. Follow: #threefloorlfw

A post shared by Three Floor (@threefloor) on

It's the weekend! #happyfriday #pleats #aw16 #threefloor #weekend

A post shared by Three Floor (@threefloor) on

 

Posted by on Jan 15 . Filed under Slide, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010