whattafashion.com

Trendovi jesen 2014

Opsjednutost šezdesetima i njihovim krojevima, uzorcima, luksuzne tkanine s puno ručnog rada, posebno onog koji u etnu traži svoju inspiraciju, a smješta se na odjevne predmete i accessoire te artistički oblikovani ogrtači, iz brokata ili vunenih tkanina često i s ručno rađenim detaljima, voluminozna pletiva nalik skulpturi, tonovi dragog kamenja za večernju odjeću, samo su neki od trendova koje nam serviraju ove jeseni najpoznatija svjetska modna imena. Ove sezone valjalo bi posegnuti za torbama s resicama, prslucima s perjem, a na velika vrata ulazi i jeans trapez nogavice, kao i bohemian haljine hippie chic printeva dužine do gležnja. Moderne kaubojke kombiniraju čizme iz velura preko koljena sa haljinom u stilu košulje i torbama s resicama, tokom dana, a uvečer blistaju u kožnim topovima i bluzama u kombinaciji sa svilenim suknjama s resicama.

Ako ste lani ili čak pred dvije godine nabavili tzv. Norway pulover ( s uzorkom pahulja, cik cak, zvjezdica ili dijamanata) na velikom ste dobitku, naime ovi puloveri viđeni u kolekcijama Replay, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Pepe Jeans nose se od jutra do večeri uz jeans i komotne zvonaste suknje, kao i jogging hlače. Uredska alternativa suknji pencil kroja ove jeseni su tzv. suknja – hlače ( culottes), midi dužine, iz toplih i mekih tkanina, a ovaj french chic kombinira se sa dugim prslucima ravnih linija i širim puloverima sportskog kroja.

Nastavak teksta na extravagant.com.hr

Foto: fashionisers.com

Posted by on Sep 24 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010