whattafashion.com

Trendovi jesen 2022: overknees za optičko izduživanje

Toliko puta izviždane od modnog svijeta, a opet tako rado prihvaćene od kupaca, čizme preko koljena neizostavni su modni dodatak i ove hladne sezone. Mnogi ih i dan danas komentiraju kao nenosivu i preseksi obuću, ali čim zahladi, viđamo ih u velikom broju na ulicama, u kombinaciji s jeansom, mini suknjama, haljinama, hlačicama, tajicama i kaputima svih duljina.

Možda najnosivije i najelegantnije ipak djeluju modeli smeđih nijansi, posebno camel i karamele koji su otporni na trendove, a ukoliko ih se dobro održava, nosivi su i više hladnih sezona.

Bijele su možda manje nosive, ali svakako među najatraktivnijima i birate li ih za specijalne prigode, poput evenata, izložbi i raznih slavljeničkih događaja, vašem će outfitu dati svježinu i podići ga na viši stylish level. Coperni, Magda Butrym, Balmain, Proenza Schouler, samo su neka dizajnerska imena u čijim kolekcijama nalazimo atraktivne bijele over-the- knee modele u kojima je nemoguće proći neprimijećeno.

S crnim i sivim overknee čizmama igrate na sigurno, a birate li one iz lak kože i tankih potpetica, svom looku dodat ćete dašak ekstravagancije.

Foto: Pinterest

Posted by on Nov 16 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010