whattafashion.com

Trendovska obuća sezone u outfitima streetstylerice Tine Andrea

Office mode 🍂 #ootd

A post shared by Tine Andrea (@tineandreaa) on

Idealna obuća za nešto toplije, ali još uvijek zimske dane, seže do gležnjeva i ima manju petu, koja daje stabilnost i udobnost u kretanju. Lako prilagodljive raznim outfitima, gležnjače sezone inspirirane su egzotikom i western formama, a sadže i cowboy boots elemente poput krupnijih metalnih kopči i raznih metalnih dodataka. Ova obuća dolazi u izvedbi iz glatke i brušene kože, a najzanimljivije modele ponudili su The archive, Ganni, MM6 Martin Maison Margiella, Chloe, Saint Laurent. Od ekonomičnijih modela ističu se oni s etiketom H&M-a, Tamarisa i Stradivariusa.

For shore #ootd #tb #cphfw

A post shared by Tine Andrea (@tineandreaa) on

Najbolji su prijatelji svih basic odjevnih komada, a naročito jeansa svih vrsti, mini suknji i leggings.  Ove su gležnjače nosive i u uredu, a klasičniji styling, sastavljen od tamnog blazera, tamnog jeansa i pulovera uz njih instantno postaje stylish.
Isprobajte ih u stilu devedesetih, uz jeans širih, ocufanih nogavica, mrežaste topove i plišane jakne, po uzoru na streetstyle zvijezdu Tine Andreu.

Howdy #ootd #weekend

A post shared by Tine Andrea (@tineandreaa) on

Posted by on Feb 18 . Filed under Accessories, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010