whattafashion.com

Vuneni ogrtač s vezom? Zašto ne?!

Sniženja su krenula, a s njima i nove želje za nabavkom onih komada odjeće, koji su nam možda bili nedostupni, u vrijeme svoje pune cijene.

Jedan od takvih odjevnih komada je i vezeni kaput, po uzoru na Diorov model iz jesensko-zimske kolekcije, u kojemu je viđena glumica Sienna Miller. Istovremeno ženstven i mladenački zaigran, ovaj komad odlično se slaže sa romantičnim haljinama sitnih cvjetnih uzoraka, a na tržištu je dostupan i sam u kombinaciji nekoliko uzoraka, tako da mu uz jednobojnu garderobu ne treba puno detalja.

Antonio Marras poigrao se tako sa čak  nekoliko uzoraka na kaputu muškog kroja, pomiješao animal i karirane uzoke sa vezenim cvjetnim motivima, a Sandro je svoj vez smjestio na rukave jednobojnog prostranog kaputa.
Vrlo zanimljive modele kaputa s vezom ponudili su Asos, Soft Rebels, Cortefel, u high street verziji te Etro, Dolce Gabbana i Laurel u luksuznoj.

foto stuff.co.nz

Posted by on Jan 6 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010