whattafashion.com

We like… Neon Lime

Krajem osamdesetih i početkom devedesetih, neon lime je bila jedna od najpoželjnijih boja. Ove sezone se vraća i prisutna je u mnogim dizajnerskim kolekcijama. Prada, David Koma, Balmain, Off -White, samo su neka od imena, koja su se zabavila neonski zelenom.

Možda ste, prateći vijesti iz showbusinessa, pomislili kako je neon lime “Kardashian thing” jer upravo sestre Kardashian, viđene su u većem broju neonskih kreacija, no iste je isprobala i plus size model Ashley Graham, dokazavši još jednom svoju samouvjerenost. Iako je viđena u više neonski zelenih kreacija, najviše pažnje privukla je spojem neon zelene majice i plavih hlača, oboje vrlo uske forme.

Koliko je neon lime popularna, moćna i “hard to miss” boja, dokazuje i njena prisutnost u mnogim kolekcijama  proljeće-ljeto 2019. , predstavljenima na NYFW-u prošlog rujna.

Izbor nijansi neonski zelene je odličan pa svatko može pronaći onu koja mu-joj najbolje odgovara. Kreće se od intenzivno zelene preko žutozelene pa sve do duboke chartreuse. Nema boje koja trenutno toliko dominira i šalje jasnu poruku da je žena koja ju bira vrlo samouvjerena. Pored neon lime, ostale boje se ne ističu jer ona priča sama za sebe. Bučna je koliko i printevi, ali šalje jasniju informaciju.
Nema bolje boje za podizanje energije, posebno za tmurnih dana, a za toplijih razdoblja i ljeti slobodno ju nosite duplo u stylingu.

 

 

Neon lime smiruju nude, zemljani tonovi i crna boja. Dok su kombinacije sa svijetlim tonovima primjerene toplijem godišnjem dobu, one sa crnom odlično će izgledati u hladnijem razdoblju godine.

Model Imari Karanja stilizira neon lime odjeću sa crnim skinny jeansom i kožnom jaknom.

View this post on Instagram

@imari_karanja after the @michaelkors show #NYFW

A post shared by Angela Datre (@angeladatre) on

Posted by on May 28 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010