whattafashion.com

Za blistave korake


Sneakersice koje prije djeluju kao luksuzna večernja obuća, nego dnevni komadi za šetnje gradom, osvojile su modne influencerice. Omiljena obuća na modnoj sceni ove sezone su četiri tipa sneakersica, koja nisu samo stylish dodaci modnim kombinacijama, već i nose čitavi look.  Jedan od njih su sneakersice s glitterima, uglavnom old school forme, visine do gležnjeva i malo iznad njih, s vezanjem, izrađene iz metalizirane kože, posute kristalićima i glitterom.
Modne blogerice kombiniraju ih uz plisse suknje maxi duljine, ali i uz pencil suknje s glitterima. Uz ovu zabavnu obuću, granice mašte ne postoje, u streetstyle varijanti dozvoljeno je sve.


Najpopularniji modeli na ulicama svjetskih metropola su oni potpisa Golden Goose DeLuxe Brand, Le silla, Gucci, Michael Michael Kors, ali i cjenovno povoljniji u izvedbi Hogla, Guessa, Diadora Heritagea, s površinom prekrivenom glitterima, sićušnim kristalima i metalic sjaja.

foto pinterest

 

Posted by on May 4 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010