whattafashion.com

Žene se pale na modno osviještene muškarce!

Kako je to moguće, da nekii tipovi s lakoóm osvajaju žene (potrebno je samo da im se nasmiješe), dok drugima žene ne daju ni priliku da prozbore koju riječ i čim ih vide, bježe? Prema studiji koja je provedena na Lovescout24.de, odgovor bi mogli dati tzv. “pravi” i “krivi” modni brandovi, koji igraju ključnu ulogu u odabiru partnera.
Rezultati dobiveni studijom, govore kako čak dvije trećine ispitanica očekuje da njihov potencijalni partner poznaje i vrednuje brandove. Pravilno odabrani brandovi povećavaju muškarcima šanse za osvajanje “žene iz snova”.

Na najvišem mjestu na ljestvici najpoželjnijih brandova, koje single žene žele vidjeti na muškarcu (a prema ovoj studiji) su klasična odijela. Most sexy Label je Boss jer žene kažu da ništa nije tako seksipilno kao uspjeh, a ovaj brand odijeva najuspješnije muškarce svijeta.
Želite li zadiviti žene, trebali biste birati slim fit košulje ( naročito ako ste lijepe tjelesne građe) i odijela slim fit forme, tamnijih nijansi i to upravo ovog modnog potpisa. Odijelo ne smije previše sjajiti jer to odbija i daje naslutiti kako se radi o jeftinijem materijalu za njegovu izradu, poliesteru. Bossova odijela su izrađena iz najfinijih vunenih, pamučnih tkanina i finih mješavina vlakana.

 

Na drugom je mjestu Levi’s, label na koji su mnogi zaboravili, ali žene i dalje vole vidjeti muškarca u njegovim kvalitetnim modelima jeansa, koji je sinonim za ležeran, sportski stil. Levis Line 8  T- shirt indigo boje, s logom, u kombinaciji s tetovažama, kraćom bradom te ispranim tamnim jeansom, privući će bez problema i najizbirljiviju damu.

View this post on Instagram

What you see 👀 #levisline8 #levis

A post shared by Michael Vey (@mikashu12) on

Na trećem mjestu najpoželjnijih brandova na muškarcima je Nike, što nije ni čudo jer žene jako vole sportski aktivne muškarce. Odmah iza Nike-a je Adidas, na četvrtom mjestu. Dulje bomber jakne beige nijanse, tamnije Ultraboost Running tenisice ili hoodie s printom, uvijek će privući pažnju žena.

 

View this post on Instagram

Born on beat. #ThePulseOf #ZNE

A post shared by adidas (@adidas) on

Žene vole sportsku eleganciju, za koju brine Lacoste. Prvi logo u modnom svijetu je ipak krokodil.

 

Posted by on Jun 12 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010