Accessories Trendovi

Trendovska obuća sezone u outfitima streetstylerice Tine Andrea

https://www.instagram.com/p/BZdYkvYBB5X

Idealna obuća za nešto toplije, ali još uvijek zimske dane, seže do gležnjeva i ima manju petu, koja daje stabilnost i udobnost u kretanju. Lako prilagodljive raznim outfitima, gležnjače sezone inspirirane su egzotikom i western formama, a sadže i cowboy boots elemente poput krupnijih metalnih kopči i raznih metalnih dodataka. Ova obuća dolazi u izvedbi iz glatke i brušene kože, a najzanimljivije modele ponudili su The archive, Ganni, MM6 Martin Maison Margiella, Chloe, Saint Laurent. Od ekonomičnijih modela ističu se oni s etiketom H&M-a, Tamarisa i Stradivariusa.

https://www.instagram.com/p/BX2gTogB5gQ

Najbolji su prijatelji svih basic odjevnih komada, a naročito jeansa svih vrsti, mini suknji i leggings.  Ove su gležnjače nosive i u uredu, a klasičniji styling, sastavljen od tamnog blazera, tamnog jeansa i pulovera uz njih instantno postaje stylish.
Isprobajte ih u stilu devedesetih, uz jeans širih, ocufanih nogavica, mrežaste topove i plišane jakne, po uzoru na streetstyle zvijezdu Tine Andreu.

https://www.instagram.com/p/BXIkyJuB7no

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa