Trendovi

Tri pulover trenda za toplo i zabavno proljeće

Tri pulover trenda, još su prošle sezone, najavila povratak modnih devedesetih i primijećeni su na ulicama svjetskih metropola: oversized – predimenzionirani puloveri, koji izgledaju kao da ste kupili dva broja veći ili posudili iz partnerovog ormara, prugasti i hoodies.

Predimenzionirani, s dodatkom mohera, osiguravaju toplinu i mekoću, često su duljine do bokova, sa širokom rol kragnom, a njihova površina je glatka, prugasta, zrnasta ili s detaljima, poput lanaca, pletenica i mreža. Šareni prugasti puloveri dolaze kao mješavina s kašmirom i moherom, često su snažnih kontrasta, s puno boja, što im daje veliku mogućnost prilagodbe uz ostatak garderobe. Posebno se ističu oni potpisa Chloe, Pepe Jeans, Isabel Marant, J. W. Anderson, čiji model sadži i dodatni eye catcher detalj, cut out na rukavu.

Hoodies i to XXL dimenzija, nisu više samo omiljeni sporty i street style basic, prigodan za slobodno vrijeme. Sada se kombiniraju uz pencil suknje i hlače iz finijih tkanina. Kenzo nudi crop model sa srebrnim natpisom, Vetements onaj nalik capeu, a Topshop oduševljava asimetričnim dizajnom.

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa