Trendovi

Tribute to the homeland by Dolce Gabbana

Najljepšim i najsočnijim patliđanima, rajčicama, šarenim, mirisnim cvjetnim buketima južnih krajeva nije odolio ni modni duo Dolce & Gabbana. Nadahnut biljnim, povrtnim svijetom i shoppingom na sicilijanskim tržnicama, odlučio je ove sezone ponuditi vlastitu modnu priču, kroz koju se provlači prepoznatljiv modni rukopis –  Dolce vita chic.

Kad se spoje ideje senzualnog juga ( Sicilija) i sjevernjačka elegancija (Milano), krajeva odakle dolaze ovi cijenjeni dizajneri, stiže savršeni modni spoj kojemu vrlo teško može odoljeti svaka moderna, temperamentna žena.

Na ulici ili u noćnom izlasku lako ju je uočiti i prepoznati, atraktivna je i samouvjerena, voli ženstvenu odjeću koja naglašava njenu siluetu.

Ovog proljeća i ljeta danju biste ju mogli vidjeti u suknji ili haljini s mega printom paprika  ili patliđana a navečer će ova zavodnica zasjati u maloj crnoj haljini prekrivenoj crnom finom čipkom.

Uz razigrani dnevni look birati će torbicu neutralnih tonova, s ručkom i preklopom, po uzoru na torbice koje su pedesetih nosile žene u njenoj obitelji.

Uz bijeli jeans nositi će šarene topiće cvjetnih uzoraka i nezaobilazni shopper!

Poput samih dizajnera, Dolce Gabbana žena zaljubljena je u život i prirodu pa joj je vrlo zabavno ponijeti neku od hranjivih namirnica i kao modni detalj, na uhu i oko vrata!

Foto: mytheresa.com
[vsw id=”sAs3mh2Nmq0″ source=”youtube” width=”560″ height=”344″ autoplay=”no”]

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa