Inspiracija

Trodnevni seminar za žene Womanary – prijave u tijeku!

Trodnevni seminar za žene Womanary zauzet će mjesto u Opatiji, od 07.10.-09.10.2016., projekt je zamišljen kao spoj znanja, radionica, wellness trenutaka, mode i glamura kroz Gala večeru, a namijenjen je svakoj ženi u svakoj životnoj ulozi.

Womanary objedinjuje osobni razvoj, odmor i zabavu. Također, objedinjuje duhovno i fizičko. Smatramo da  ne možemo biti samo duhovni jer je potrebno uživati u svemu onome što nam život na zemlji nudi bez predrasuda, ali jednako tako svi mi imamo dušu koju je potrebno njegovati. Trebamo biti zadovoljni i iznutra, i izvana jer jedno bez drugog ne ide. U legendama, žena se često povezuje s božanstvima. Život kakav danas poznajemo potekao je od žene. Iz ženine utrobe rađa se novi život te se na taj način žene povezivalo s božanstvima, a u ranijim društvima prirodno su bile vođe skupina i nositeljice moći. Zajednice kojima su vladale bile su vrlo kooperativne, zasnivane na dijeljenju. Nije bilo nasilja ni dominacije, naglasak je bio na povezivanju, jačanju primarne povezanosti s izvorom života.
U zadnje vrijeme žene su preuzele stvari u svoje ruke i zauzele rukovodeće pozicije u svim segmentima života, no ravnoteža muške i ženske energije je odavno u disbalansu. Nekoliko desetljeća unazad, žene su bile u podređenoj poziciji te da bi  uspostavile ravnotežu, krenule su u nadjačavanje s muškarcima, što je rezultiralo time da kod današnjih žena prevladava muška energija te se muškarci ne znaju više nositi s današnjim ženama.  U svojim nastojanjima da odagna negativne asocijacije povezane sa ženom, žena – muškarac je narušila svoju unutrašnju ravnotežu i prekinula odnos sa svojom najdubljom suštinom, iskonskom ženskom prirodom.
Womanary je lokalni odgovor na globalni pokret osvještavanja ženske snage i ženstvenosti, a njegov cilj je zapravo da žena ponovno postane žena, bez da se mora dokazivati ili nadmetati s nekim, i bez da je potlačena odnosno da bude sve ono što jedna žena doista jest, što zapravo pridonosi  muškoj populaciji, a u konačnici donosi ravnotežu  cijelokupnom čovječanstvu.

Predavanja i cijeli koncept osmišljeni su kao prilika da učimo o zajedništvu unutar sebe i oko sebe. Predavanja prate jedno drugo. Sve počinje zajedničkom radionicom, zatim promocijom knjige Pink pen, nakon čega dolazi  osvještavanje sebe  kroz radionicu po metodi Louise Hay, nakon toga pričat ćemo o međuljudskim odnosima kroz tehniku feng shui-a. Nutricionistica će  objasniti kako se hraniti kroz različite faze života kako bi hormonalni sustav bio u skladu s promjenama kod žena. Na radionici „Ženski nos u vinu“ saznat  ćemo kako se svi možemo usmjereno koristiti intuicijom, a u nedjelju ThetaHealing tehnikom objedinit ćemo sve uloge koje jedna žena ima u današnjem društvu. Na kraju sve što smo naučili iznjeti ćemo van kroz pokret, glas, dodir u sklopu radionionice „Woman, Live it!“.

Womanary, osim što okuplja vrhunska predavanja koja nas uče o zajedništvu unutar sebe i oko sebe, ima i sadržaje za razonodu. Organizatori najavljuju brojne poklone, odmor i opuštanje u spa centru, tombolu, degustaciju vina, izlaganje novih modnih trendova i još mnogobrojna iznenađenja popraćena pjesmom, plesom, smijehom i veseljem, kako bi svojim gošćama pružili iskustvo za pamćenje te im dali potrebna znanja i vještine za život kakav svaka žena zaslužuje.

Womanary će ugostiti grupacija Milenij hoteli, Opatija, koji omogućuje savršen spoj  idealne lokacije i odmora uz najviše standarde u hotelijerstvu, glamura, prijateljske atmosfere i kontinuiranih inovacija.

Sljedite svoje srce, vjerujte u sebe i svoje snove toliko snažno da će na kraju cijeli svijet povjerovati u vas.

Prijave su obavezne do 05.09.2016., broj mjesta je ograničen,  s upitima se možete obratiti na službeni mail info@womanary.hr ili putem kontakt mobitela: 091/4832-284.
Kotizacija za trodnevni seminar Womanary iznosi 1650,00kn, kotizacija s noćenjem u jednokrevetnoj sobi iznosi 2200,00kn, kotizacija s noćenjem u dvokrevetnoj sobi iznosi 1925,00kn. U cijenu su uključena sva predavanja, materijali, wellness & spa, cocktail snack, buffet večera, gala večera u 4 slijeda te degustacija vina na GALA večeri, varijante s noćenjem uključuju  2 x noćenje i doručak.
Osjećate li da je ovo vikend samo za vas ili svoj rast želite podjeliti s prijateljicama, članicama obitelji, Womanary dolazi iz jednog mjesta poznatog svima – iz srca i trenuci koji vas očekuju sigurno će ispuniti vaša srca ljubavlju, nadom, optimizmom, vjerom, toplinom, novim poznanstvima, uspomenama  i srećom. Opatija okuplja i zbližava, vidimo se ove jeseni!

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name