Interview Kolumne Text by Lady Misch Masch

U gostima: Marina Mamić

Lady Misch Masch vam predstavlja veselu  make up artisticu i tranformatoricu, Marinu Mamić, koju možda bolje  poznajete kao Madonnu, Monicu Belluci, Kim Kardashian, Bali bega,  Severinu, Karleušu…

Otkud ideje za sve tvoje transformacije?

Ideje za transformacije u zombije, vampire i sl. uglavnom dolaze kad promatram svoje ukućane. Šalu na stranu, volim gledati horror filmove pa iz toga dobivam inspiraciju. Što se tiče transformacija u poznate osobe transformiram se uglavnom u osobu za koju ima najviše upita.

Koliko ti je potrebno da od sebe napraviš Monicu Belluci ili Gwen Stefani?

Nekoliko plastičnih operacija haha…Sve ovisi od osobe u koju se transformiram, ali mi u prosjeku za jednu transformaciju treba oko dva do tri sata.

[vsw id=”nI9bimvwWUI” source=”youtube” width=”560″ height=”344″ autoplay=”no”]

Čime se baviš u životu osim šminkanjem i transformiranjem?

Kada ne šminkam i ne radim transformacije onda uglavnom ne radim ništa. Šalim se. Obožavam crtati portrete. Interes za umjetnost pokazivala sam još od malih nogu pa sam još kao klinka obožavala crtati, svirati, plesati, pjevati… Što se tiče pjevanja, plesanja i sviranja to sam prestala raditi jer su me ljudi zamolili da prestanem tako da mi je preostalo samo crtanje

Imaš li omiljeni kozmetički brand?

Moram priznati da nemam. Volim eksperimentirati, isprobavati svašta, tako da uglavnom koristim ono što mi se najviše svidi.

U kojem smjeru bi htjela da krene tvoja karijera make-up artistice?

Moja velika želja je da jednoga dana budem u mogućnosti šminkati na filmskome setu. Obožavam filmove i obožavam šminku tako da je to za mene, kako bi Rozga rekla, dobitna kombinacija. I možda da recimo jednom Johnny-a Deppa transformiram u sebe hehe.

Marinče, želim ti da što prije središ Johnny-a da liči na tebe!

Marinu možete pronaći i na facebooku marinamamicmakeup

Text by Lady Misch Masch

[vsw id=”vfzk-ZpCEpo” source=”youtube” width=”560″ height=”344″ autoplay=”no”]

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Interview Text by Durica

Bitemystyle, FunkThePunk & Zoran Aragović!

Uz njegovo se ime na modnoj sceni vežu samo hvalospjevi, a svaka njegova kolekcija izaziva oduševljenje publike i potvrdu kritike.
Interview

Interview: Ivana Pilja

Ona je mlada, vrlo talentirana srpska dizajnerica. Iza sebe ima već jednu kolekciju koja je mnoge ostavila bez teksta. Kaže