Inspiracija

Ugodan ambijent i omiljena destinacija zaljubljenika u talijansku kuhinju – Pizza Bar

Lijep, ugodan ambijent PIZZA BARa, omiljenog mjesta susreta i druženja, destinacija svih zaljubljenika u talijansku kuhinju, nalazi se u Zagrebu, na Selskoj cesti 90b.

S obzirom da su ljubitelji pizze i tjestenine u Hrvatskoj razvili izuzetno istančan ukus, za ove gastronomske delicije, Pizza Bar u svojoj pripremi koristi isključivo prvoklasne namirnice, kako bi zadovoljio sve zahtjevniju klijentelu. Tako gostima nude najbolja jela u gradu, uvijek svježe pripremljena, brzu i pouzdanu uslugu i garantiraju zadovoljstvo.

Sve pizze izrađuju se od posebne vrste talijanskog brašna Caputo, namijenjenog isključivo za izradu pizza. Riječ je o sitno mljevenom brašnu, kojeg koriste najbolje pizzerije u Italiji, ali i ostatku svijeta. Poseban okus pizzi daju prvoklasna mozzarela Sabelli i bivolja mozzarela, premium šunka te nadaleko poznati pršut San Daniele. Kako bi svojim gostima uvijek nudili svježe i kvalitetne namirnice, pošiljka s odabranim namirnicama pristiže u PIZZA BAR dva puta tjedno iz Italije, odakle također dolazi i Gianni Canalono, trostruki svjetski prvak u izradi pizze, koji je svoje kulinarsko znanje prenio na osoblje restorana i osmislio menu, koji udovoljava svakom ukusu.

PIZZA BAR je u suradnji sa whattafashion.com za sve čitatelje, fanove, priredio giveaway u kojemu možete osvojiti poklon bon, vrijednosti 150 kn, koji možete iskoristiti da biste počastili svoje prijatelje, rođake i sl.

Pizza-bar

Whatta-Fashion-Fashion-and-Lifestyle-portal

Volimo vašu kreativnost pa smo kao nagradno pitanje osmislili da u prostor za komentare na Whatta-Fashion-Fashion-and-Lifestyle-portal ispod linka na ovaj članak, upišete slogan za PIZZA BAR ( sami osmislite tekst). Najzanimljiviji slogan nagradit ćemo poklon bonom.
Izvlačenje dobitnika je 5. 12. 2016. u 20 h.

Sretno!

 

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name