Trendovi

Umjesto kaputa – cape!

Cape  donosi svježinu i zabavu u modu, opasno konkurira kaputima ove sezone i izvrstan je izbor za prijelazno razdoblje.

Styling tip: Nose se u svim dužinama, a ako ih nosite povrh haljine, gledajte da rub capea završava  s dužinom iste ili 10 cm preko nje. Ako ga nosite otvoreno, raskopčano, haljina neka bude od štofa ili kožna, duža, neka proviruje kao kod Mile Schoen. Vrlo kratki cape, u stilu bolera,  nosi se uz hlače visokog struka ili pencil suknje.

Pregledali smo izloge za vas. Pored vrlo atraktivnih i poprilično skupih modela  s potpisima Zero+MariaCornejo, Stella McCartney, A.P.C., Lanvin, DKNY, Mila Schon, čije cijene sežu do 2000 EUR, pronašli smo jednako zanimljive modele u economy varijanti.

Tako se u H& M-u nudi vuneni beige cape s našivenim XL džepovima i šal ovratnikom po cijeni 150 EUR, u Vero Modi  cape smeđe boje i jednorednim kopčanjem, paspulima po 120 i 210 ( kožni) a u Espritu klasični crni za 180 EUR.

A kad se spoje dobar dizajn, kvaliteta i prihvatljiva cijena… priznajte, teško je odoljeti ovom trendu.

Foto: net-a-porter.com

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa