Inspiracija

Upoznaj i osvoji: Majice Pepeljuga

Drage naše i dragi naši, zaljubljenici u lijepo, veselo i pametno, u suradnji sa MaTiTe modnim pričama, za vas smo pripremili novi giveaway!
Upoznajte autoricu MaTiTe modne priče i počastite se majicom Neonska Pepeljuga!


Evo što o sebi kaže sama autorica ovih zanimljivih primjeraka, koje nose žene širom Hrvatske, ali i inozemstva:

„ Majka sam koja radi od kuće. I danas, dok sam sjedila za računalom, odlučivši se posvetiti poslu koji obožavam – dizajniranju, na stolici su me dočekale igle! Mnogo njih. Igle koje su me upozoravale da ima i drugih poslova po kući, osim ovih koji se na kraju ipak (is)plate. Jer znate, od pospremanja kuće ni žvake se ne mogu kupiti. Ipak nisam željela ustati sa stolice jer radim posao koji obožavam i jedva sam čekala djecu,  po povratku iz škole i vrtića, tako da napunim baterije prije njihova povratka. Shvatili ste, moj je ljubljeni hobi, koji mi je ujedno i profesija, pretvoren u posao i on me hrani. Hrani me tako i toliko da ponekad zaboravim čak i jesti. No, kako život ustvari i nije bajka, dok oko mene lete cvjetići a cvatu leptirići, suđe se na žalost ne pere samo, kao ni veš, a ni namrvljeni keksi od jučer nisu se samopomeli. Nemam ja dvojbi, znam što mi treba, Pepeljuga!! I zato čekam supruga da se vrati s posla i djecu. Posao koji obavljamo nevoljko, uvijek je veselije odraditi u društvu. A ja ću još neko vrijeme biti cool NeonPepeljuga, baš kao s naših novih majica koje upravo svojom pričom možete osvojiti i Vi.”

Evo kako možete osvojiti svoju majicu:
– trebate biti fan stranica Whatta-Fashion-Fashion-and-Lifestyle-portal i MaTiTe modne priče

– u komentaru ispod objave na FB stranici MaTiTe modne priče  trebate NAPISATI SVOJU PRIČU O PEPELJUGI. Jedna od Vas osvojit će majicu po izboru s fotografija.
Igramo se od 12. 05. u 14 h do 17. 05. u 14 h.

Sretno!

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name