Trendovi

Ususret jeseni uz micro shorts

Jeste li i vi među damama kojima kratke hlačice puno znače u garderobi? Dok tokom ljetnih temperatura daju ugodnost nošenja i praktičnost,, u hladnijem dijelu godine često ne znamo kako ih iskoristiti na pravi način. Hlačicama iz punijih tkanina i pletiva lako je dati šansu uz čarape, mokasine, gležnjače i čizme, ali tanjima i laganijima se okrećemo tek u idućem toplom razdoblju godine. No, ne mora uvijek biti tako. Modne influencerice i ovaj su odjevni komad učinile nosivijim na nižim temperaturama, spojivši ga s toplim blazerima, kožnim jaknama i ogrtačima.

U svojim modnim kombinacijama, dokazale su da se ultrakratki tanji šorcevi savršeno slažu s košuljama muškog stila i puloverima, a to dokazuje i look koji je ljetos ponudio No 21.

Nema runway looka koji fanovi mode neće isprobati čak i kad zahladi, posebno kad imaju dodatni razlog. Evo zašto dati šansu ultrakratkim hlačicama iz svile, pamuka ili jeansa sa šljokicama:

Iako djeluju kao sportske hlačice, teoretski to i jesu, ali ne i kad je riječ o brojnim mogućnostima njihove primjene. Uz malo mašte nosive su u raznim prigodama.

Fokus je pritom na nogama pa ostatak looka treba djelovati nenametljivo, zatvoreno, što se postiže kombiniranjem hlačica s oversized košuljama, blazerima, jaknama i puloverima.

Micro hlačice nosive su u svako doba dana i noći u varijanti preppy college pa sve do klupsih stylinga. Pritom je bitno pripaziti na vrstu obuće pa se preporučuju mokasine i mules tokom dana, a čizme uvečer. Prigodne su i za evente pri čemu se kombiniraju sa stiletto cipelama.

Uskladite ih s figurom, visinom i pripazite da nogavice ne budu preuske. Odlično im pristaju manje torbe u formi sedla i polumjeseca, clutchevi i decentni nakit.

Foto Pinterest

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa