Models

Ususret SFW: Aleksandar Jankov

Ponovno smo zavirili u “susjedstvo”, radi novih informacija iz modnog svijeta. Približava se Serbia Fashion Week, za koji već traju castinzi a užurbano teku  i pripreme modela, sa željom da zablistaju i oduševe na pisti. Nekoliko njih naši su dragi prijatelji i fanovi stranice, a među njima smo primijetili i Aleksandra Jankova, mladog novosadskog manekena i TV voditelja, poznatog streetstylera koji uvijek oduševljava svojim modnim izborom. Jankov se za nadolazeće revije priprema odmarajući u spa a i ovaj put iznenadio je fotografijama.

Donosimo kolaž najnovijih stylinga koji su nam privukli pažnju a posebno oduševili njegove prijateljice i obožavateljice na njegovoj Facebook stranici. Šuška se da od rujna Aleksandar ulazi u reality show no zasad je bio tajnovit oko ovog pitanja.

Od prošlogodišnjeg Fashion Weeka odradio je puno modnih snimanja a ovom prilikom zahvaljuje organizatorima ovogodišnjeg Serbia Fashion Weeka, nada se novim uspješnim poslovnim suradnjama te i nas i vas očekuje u publici!

[vsw id=”2ObvnApJnTY” source=”youtube” width=”560″ height=”344″ autoplay=”no”]

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Marla Models Modna fotografija

marla-photoblog

marla-photoblog – dnevno/tjedno nove MARLA fotografije
Marla Models Modna fotografija

Yes! We did it!!!

marla-photo.com got a NEW DESIGN ….