Inspiracija

Uz “Whisper of Nature” u blagdane!

Hrvatski brend „Whisper of Nature“ kroz svoje potpuno prirodne i ručno rađene proizvode, spaja ljepotu i namjeru. Kreirali su tri linije proizvoda koji potiču balans i sklad duha i tijela, privlače pozitivnu energiju u život i oplemenjuju životni prostor a to su prirodni mirisi, nakit i eko svijeće.

CELESTE miris je linija prirodnih mirisnih čunjića i tamjana od biljaka, eteričnih ulja i drugih prirodnih sastojaka, napravljenih po drevnoj recepturi. Mirisi  stvaraju ugodnu atmosferu, uklanjaju neugodne mirise i privlače pozitivnu energiju u Vaš prostor.

SPIRIT nakit je linija nakita od rudrakše i poludragog kamenja na svili, srebru i zlatu, što mu daje kvalitetu i trajnost. Egzotično zrno rudrakše ima snažan pozitivan utjecaj na naš duh i tijelo – harmonizira, umiruje um, uklanja napetost i negativne emocije te budi osjećaj sreće i pozitivnosti. Kristali su također dobro poznati po svom blagotvornom djelovanju. Ovisno o kombinaciji kristala i rudrakše, svaki komad ima drugačiju namjeru – za sreću, energiju, ljubav, uspjeh…

Spark of LIGHT je linija unikatnih i maštovitih svijeća od ekološkog pročišćenog parafinskog voska, pamučnog fitilja i eko boja. Linija uključuje jedinstvene ukrasne uragan svijeće s pozitivnim afirmacijama, svijeće po elementima i prigodne svijeće.

U suradnji sa whattafashion.com, „Whiser of Nature“ je za Vas, drage čitatelje i klijente pripremio giveaway u kojemu možete osvojiti:

-svijeća
-mirisni čunjići
-narukvica

Da biste sudjelovali, potrebno je likeati obje Fb stranice: Whatta-Fashion-Fashion-and-Lifestyle-portal Whisper of Nature te odgovoriti na nagradno pitanje (ispod linka na ovaj članak, koji se nalazi na facebook fan stranici WhattaFashion:

Kako se zove nova kolekcija svijeća inspirirana poznatim svjetskim destinacijama?

Giveaway traje od 3. 12. do 13. 12. 2016. u 20 h. Dobitnik će biti odabran slučajnim odabirom.
Želimo Vam puno sreće u osvajanju ove lijepe nagrade!

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name