Trendovi

Val purizma u jesenskim kolekcijama

https://www.instagram.com/p/B2zx7vXF370

Čista geometrijska forma, profinjeni detalji, fluffy teksture, gradivni su elementi dizajnerskih kolekcija za novo hladno razdoblje. Zajednički nazivnik ovogodišnjeg trenda purizma je zimski kaput. Za njega je karakteristična meka silueta i maxi duljina.

Minimalistički trend ove sezone obilježen je minimalističkim kaputima jajolike forme, ekstravagantne površine poput modela koji nudi Alberto Zambelli.

https://www.instagram.com/p/BvACCUDjAFZ

Manje je više – minimalistički trend ove je sezone prisutan i u Uma Wang kolekciji. Oversized forma i maxi duljina ovdje susreću bljedunjavu beige i bijelu, koje se pretapaju ton u ton.

https://www.instagram.com/p/Bunm3A8HfGl

Živući luksuz ove sezone donosi look by Agnona – zemljani tonovi rolke, širokih hlača, kapice i prostranog, dugog kaputa stopljeni su u divnu harmoniju.

https://www.instagram.com/p/B39k0z_jmc3

U Salvatore Ferragamo kapute se lako zaljubiti. Naprosto mame na maženje. Stylish moment događa se na tedybear teksturi i ostvaren je širokim, dugim remenom, ležerno vezanim u čvor.

https://www.instagram.com/p/B4TG60rhjf_

I Jil Sander ove sezone u svojoj kolekciji ima vrlo zanimljive duge kapute u svom prepoznatljivom minimalističkom stilu.

https://www.instagram.com/p/BxG8DJhg_kw

Nosivije, otmjenije, odraslije – tri svojstva koja opisuju novi trend purizma.

https://www.instagram.com/p/B0V9lL0oK0P

Kaput iz tvida, iz posljednje kolekcije Karla Lagerfelda je najljepša uspomena na slavnog dizajnera. Više Chanela od ovog ne može.

https://www.instagram.com/p/B2JAp7HnLDh

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa