Trendovi

Valentinovski ugođaj s daškom glamoura

Od Alaiae do Aquazurre, od Octavie Elisabeth do Blumarinea, posut je dizajnerski put, stilski oblikovanim srcima do nježnih ženskih duša. Ove sezone, zaljubljeni smo u specijalni Valentinovski design, u kojem se posebno ističu crvene slingbacks i mules s ukrasnim kamenčićima u formi srca, pulovere iz jacquard pletiva iz Capsule kolekcije S. Oliver, torbe i nakit s privjescima i kopčama u formi srca i poljupca.

Ovom veličanstvenom popisu, pridužuju se i torbe iz cordonetto čipke, potpisa Dolce Gabbana kojima modni duo naglašava ljubav prema sicilijanskom ručnom radu. Prepoznatljivi logo i kopča u formi srca doprinose glamouru kojim odišu sve kreacije branda.

Fantastičan dodatak romantičnim modnim kombinacijama je i torbica Love Strass Buckle Micro clutch potpisa Roger Vivier. Fini saten, forma srca dodatno naglašena šavovima i kristalna kopča odišu luksuzom u ovoj preliejpoj kreaciji.

Srca su zaigrala i na luskuznom topu Rodartea i svjetlucaju na površini od finog tila. Romantični dojam pojačavaju povišena volan kragna i kristalna dugmad. Blistavi kristali i Y2K oblici, savršen su eyecatcher u Valentinovskom izlasku i donose prepoznatljivi glamour Alessandre Rich.

Foto pinterest

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa