Trendovi

Veliki comeback “Arrow” haljine

https://www.instagram.com/p/BtomjT8FhSl

Sjećate li se najpopularnije haljine devedesetih, izrađene iz satena, s tzv. “američkim rukavom”? Ako ste tada imali jednu takvu i uživali u njoj, sigurno će vas razveseliti vijest, da je ponovno in!
U njima su zablistale neke od najpoznatijih zvijezda modnog businessa – Lameka Fox, Karolina Kurkova, Nicky Hilton, koje su pozirale u modelima Azedine Alaia, Saloni, Galvan London.

Ove haljine izgledaju sjajno, ali doslovno jer njihova površina je predivno glatka i blistava, istkana iz najfinijih svilenih vlakana. Ove lijepe, zavodljive haljine vrlo su opasne – ocrtavaju figuru i time naglašavaju njenu nepravilnost, ništa ne skrivaju pa je dobro razmisliti, prije nego s njima istupite u javnost.
Arrow izrez, u području ramena, naglašava ramene kosti i krhkost figure kod vrlo nježne, sitnije građe pa nije preporučljiv za vrlo mršavu figuru, dok rameni dio i ruke vizualno djeluju još jači s ovim izrezom, ukoliko ste krupnije građe u gornjem dijelu tijela.

https://www.instagram.com/p/BsYZRnzBwmS

Stoga je ovo idealan model haljine za žene vitke i normalne građe, kojima će savršeno pristajati. Ukoliko vam je svejedno što drugi misle o vašem izgledu u ovom modelu haljine, jednostavno slegnite golim ramenima i kažite “briga me”.

https://www.instagram.com/p/BwQOHesFZAB

https://www.instagram.com/p/BsrFvJclaeD

https://www.instagram.com/p/BsntHAygigl

https://www.instagram.com/p/Bt3x975g_Gl

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa