Trendovi

Veliki povratak “Pretty woman”

Sjećate li se cut out haljine koju je u filmu “Zgodna žena” nosila Julia Roberts, odnosno glavna junakinja, Vivian? Ova megapopularna haljina iz 1990. , koja pristaje samo besprijekornoj ženskoj liniji, od mnogih zlih jezika  nazivana slut style, vratila se  u velikom stilu 2013.  i već je best seller!
Prvo ju je na naslovnici GQ-a ispromovirala Emma Watson a zatim su isti model u svojoj varijanti izbacile na tržište i mnoge modne kuće, Urban Outfitters, ASOS,  Nasty Gal.

Svoj veliki comeback doživjela je još lani u Marla kolekciji u sličnom modelu i time malo požurila na tržište.

U našem editorijalu Whatta!!! Holly Glam! koji je s modelima Najdom i  Nikolinom odradio Marko Luka, ispred objektiva Zvonimira Ferine prezentirana je u Hollywoodskom stilu, s daškom glamoura a u Marla Fashion Victim editorijalu odijenula samouvjerenu ženu koja voli život i hrabro ostvaruje svoje snove. Ove sezone sigurno će naći put do mnogih trendsetterica sigurnih u sebe i svoj izgled, koje će ju nositi u dugim vrućim ljetnim noćima u klubovima, ali ne poput Vivian uz maxi čizme već uz sandale sa sexy remenčićima i minimalnim dodatkom nakita.

Foto: fashionista.com,
 marla.hr

[vsw id=”Uch6UKtWlxk” source=”youtube” width=”560″ height=”344″ autoplay=”no”]

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa