Trendovi

Vernissage trend – za ljubitelje mode i umjetnosti

Možda nemate vremena ili volje za posjetu izložbama, no one mogu k vama i vi možete nositi izložbu na sebi. To vam omogućuju odjevni komadi koji tematski odgovaraju ovosezonskom trendu Pop Culture. Kad je u pitanju Versace, uvijek je to izložba, bilo u zatvorenom prostoru ili na ulici.

Look iz Spring Summer 2019 Louis Vuitton kolekcije – haljina ukrašena umjetničkom slikom (suvenirom) kao odgovor na Pop Culture trend.

https://www.instagram.com/p/BooEZO9jb86

Calvin Klein 205W39NYC Spring 2019 kolekcija kao hommage filmu Jaws, također odgovara na sezonski Pop Culture trend. Simmons, koji ima sposobnost ući u neistražena područja uma vjernih sljedbenika, ovom kolekcijom podsjeća da je hrabrost i suočavanje sa strahovima sexy, što je naročito vidljivo u spoju luksuznog topa s printom morskog psa i natpisom Jaws, cvjetnog i leopard uzorka na ženstvenoj suknji.

https://www.instagram.com/p/Bno-b6hFcFD

Umjetničko – filmska kolekcija Calvin Klein Spring 2019 oduševit će ljubitelje filma “Ralje” i vjerne kupce branda.

https://www.instagram.com/p/Bn2y-FNBviF

Profil Karla Lagerfelda u neon pink varijanti, otisnut na bijeloj i sivoj T shirt, također pristaje u ovogodišnji Pop Culture trend.

https://www.instagram.com/p/BuThJt-lw3A

Mrlje kistom i polka dots, čine zajedno zabavan print Moschino torbice, koja također zadovoljava ovogodišnji Pop Culture trend.

https://www.instagram.com/p/ByTnWAbhRW4

Da li biste nosili haljinu s printom limenki paradajza? Dolce Gabbana duo je upravo takvu poslao na pistu, uz dodatak nakita zlatnog tona, šarenih sandala i cvjetnog vijenca – krune.
Haljina je njihova vizija ovosezonskog Pop Culture Trenda.

https://www.instagram.com/p/BvB6XcAjs6Q

Torbe s porukama, popot vrećaste tote bag “Japanese” by MM6 Maison Margiela, primjer su accessoirea koji zadovoljava temu Pop Culture Trend.

https://www.instagram.com/p/Bxl-4w6lXq0

Escadin odgovor na Vernissage modnu temu:

https://www.instagram.com/p/BtgZOP5H-wM

 

Pradina torba s printom banane, također odgovara modnoj temi Pop Culture Trend

https://www.instagram.com/p/BvgNsbzA87t

Iz suradnje umjetnice Christine Zimpel i dizajnera Michaela Korsa, nastale su zanimljive oslikane torbe, koje odgovaraju na ovosezonski Pop Culture Trend

https://www.instagram.com/p/BzoHOIkFJH-

Dizajnerova smjernica bila je “Odvedi me!”, pojasnila je umjetnica Christine Zimpel inspiraciju za svoje slike, koje je Michael Kors upotrijebio kao print motiv svoje kolekcije accessoirea. Zimpel je u dogovoru s njim, osmislila novi set otoka i obale, baziran na omiljenim Korsovim destinacijama, dodala nešto svojih i svoj osobni umjetnički izražaj te tako omogućila putovanje u svijet svoje mašte svim ljubiteljicama Michael Kors mode.

https://www.instagram.com/p/Bqaeb01DqyE

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa