Inspiracija

Više od 400 kandidata na castinzima Elite Model Look Croatia

Iza nas su tri vikenda regionalnih castinga Elite Model Look Croatia, koji je dio najprestižnijeg svjetskog natjecanja za modele. Natjecanje putem kojeg su mnogi poznati top modeli ostvarili svoje svjetske karijere (Cindy Crawford, Gisele Bundchen, Alessandra Ambrosio, Stephanie Seymour, Julia Saner  i dr.), a sada nudi jedinstvenu priliku hrvatskim curama i dečkima da ostvare svoj san i slijede put top modela.

Velik interes mladića i djevojaka pozitivno je iznenadio i žiri i organizatore te je do sada ukupno više od 400 prijavljenih kandidata za ovo elitno natjecanje prošetalo ispred žirija u Arena Centru u Zagrebu, u ZTC-u u Rijeci, Portanovi u Osijeku i City Colosseum-u u Slavonskom Brodu. Žiri kojeg su činili Marko Lovrić, direktor modne agencije Relatum Model Managament, Kristina Šalinović, jedan od najuspješnijih hrvatskih modela u svijetu, modne fotografkinje Jelena Balić i Mare Milin te modni fotograf Franjo Matković, odlučilo je da 19 mladića i 21 djevojaka ide na nacionalni casting koji će biti održan 16. lipnja u Zagrebu.

Podsjetimo, nakon nacionalnog castinga, 8 ženskih i 8 muških natjecatelja biti će pozvani na finale hrvatskog Elite Model Look-a u rujnu. Konačni cilj je osvojiti mjesto na svjetskom finalu zajedno s više od 50 djevojaka i mladića odabranih u više od 30 zemalja i osigurati dvogodišnji ugovor s agencijom Elite.

Sve novosti pratite na  www.elitemodellook.hr

Facebook stranici  EliteModelLookCroatia

te Instagram profilu  https://www.instagram.com/eml_croatia/

Elite World

Elite World je dio PGM grupe, globalne agencije za talente, fokusirane na modnu industriju i luksuzne brandove. Zajedno s Elite World, grupa ima u vlasništvu Woman Management i zbog toga ima vodeću globalnu poziciju u industriji model managementa.

Elite je osnovan u Parizu 1972. godine i stekao je svjetsku slavu zbog pronalaska i lansiranja karijera najpoznatijih svjetskih modela kao na primjer Cindy Crawford, Linda Evangelista, Gisele Bündchen i Stephanie Seymour.

Elite je prva internacionalna agencija koja je svoje predstavništvo otvorila u Kini, a danas je najveća svjetska modeling agencija prisutna na 5 kontinenata s mrežom od 30 agencija.

Zahvaljujući otvaranju podružnice The Society u New Yorku 2012. godine i nedavnog preuzimanja Women Managementa, grupacija trenutno upravlja industrijom model managementa u cijelome svijetu zastupajući najznačajnije Top Modele kao što su Adriana Lima, Liu Wen, Kendall Jenner, Fei Fei Sun, Ming Xi, Cara Delevingne, Sigrid Agren, Catherine Mc Neil, Toni Garrn, Daria Strokous, Natasha Poly i dr.

Uz žensku diviziju Grupacija kroz svoje internacionalne podružnice zastupa neke od vodećih muških modela kao što su Benjamin Eidem, Florian Luger, Diego Fragoso, Richard Biedul, Tony Thornburg i Janis Ancens.

PGM grupacija također ima u vlasništvu La Perla, talijanski luksuzni brand i epitome haute coture donjeg rublja od 1954. godine. Za više informacija posjetite  www.elitemodelworld.com

Elite Model Look

U svojoj dugoj povijesti Elite je pokazao svoju neustrašivu sposobnost predviđanja potreba industrije, neprestano tražeći nove i kulturno različite izražaje ljepote. Svake godine, od 1983., Elite Model Look natjecanje razotkriva dinamična nova lica da utjelove – pa čak budu inspiracija – trendove današnjice.

Elite Model Look definitivno je vodeće svjetsko natjecanje za otkrivanje novih modela: aktivan u preko 35 zemalja, te privlači na tisuće učesnika svake godine. Natjecanje je otkrilo Top Modele kao što su Cindy Crawford, Ming Xi, Sigrid Agren, Constance Jablonski, Fei Fei Sun i Gisele Bündchen uz mnoge ostale. Elite je jedina modna agencija u svijetu koja ima tako uspješan sistem za skautiranje kao što je Elite Model Look. Organizirano isključivo in-house, jedno je od najutjecajnijih i profesionalno respektiranih natjecanja u industriji čime se Elite razlikuje od drugih. Za više informacija posjetite www.elitemodellook.hr

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name