Trendovi

Vodstvo na jesenskim wishlistama zauzima torba iz jeansa

Još jedan ovosezonski trend, koji svoju popularnost može zahvaliti povratku 2000-ih u modne krugove je denim torba. Ove sezone poželjna je u svim dimenzijama, formama, raznih efekata i aplikacija.

Viđen ove sezone posvuda na odjeći, denim je migrirao na dizajnerske ručne torbe svih oblika i dimenzija. Od Acne Studios četvrtastih i trapezoidnih formi do Jacquemus Le Bisou s remenom preko ramena do Bottega Veneta intrecciato Cassette, web shopovi nude široki raspon atraktivnih modela kao dopunu svim vrstama materijala i raznim odjevnim stilovima.

Tako se Y/Project Paris Best vintage stila spaja s kaputima uzorka riblje kosti i maxi suknjama iz muslina, a Roger Vivier perlasti clutch s ukrasnom kopčom kombinira s oversized košuljama i maxi suknjama krupnih printeva. Mony Medium potpisa Chloe, stilisti predlažu uz jednobojne haljine – košulje midi duljine i obuću uz denima, dok se Givenchy Moon Cut Out Small kombinira s kožnim mini suknjama i bomber jaknama.

Česte su i kombinacije double denim te denim “head to toe”, pri čemu se posebna pažnja poklanja kontrastima i teksturama. Jedan od najatraktivnijih modela, Musubi Acne Studios, doživio je preobrazbu u denimu te je idealan u dnevnim casual kombinacijama uz prsluke iz jeansa u bojama, ali i ženstvenim outfitima uz svilu akvarel uzorka.

Foto Pinterest

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa