Inspiracija

“Vruće” uredske hlačice su izvrsna alternativa mini suknji!

Preplanulom tenu i svjetlijoj kosi lijepo će pristajati kombinacija koraljnog topa i hlačica pješčanog tona; uz jeans hot pants, odlično pristaju crop topovi s velikim volanima na prednjici i sandale – platforme, uz tamne sportske košulje s našivenim džepovima pristaju sivkasti tonovi sportskih hlačica, pumps intenzivne boje, poput narančaste i kombinacija veće i manje sporty torbe a uz elegantne krojeve hlačica, s naborima i brojnim ušicima, s manđetom, pristaju elegantni topići s bretelicama i puno užeg remenja u tonu s hlačicama.

Ove sezone isprobajte i kombinaciju svjetlijih hlačica uz mantile kariranih uzoraka a kombinaciju osvježite trendy dodacima u boji. Poslovno i vrlo elegantno djeluje kombinacija svijetlijeg, pastelnog tona hlačica (na vezanje u struku) uz pulovere zemljanih tonova i klasičnu bijelu košulju. Accessoire nježnijih tonova i s uzorkom ili nekim zabavnim detaljem razbija monotoniju odjevne kombinacije.

Posebno je zanimljiva i elegantna kombinacija raznih tekstura, poput glatke, svilene (satenske) kod hlačica i punije, grublje na dodir vunenih gornjih odjevnih predmeta. Ukomponirana sa accessoireom geometrijskih formi i poslovnog looka, nikog neće ostaviti ravnodušnim a služit će dobro u raznim prigodama.

Odjeća na fotografijama: mytheresa.com

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name