Trendovi

Vuneni blazer je svestrani zimski basic


Blazer iz vunenih ili miješanih vlakana, gustog tkanja, svijetlije nijanse i paspuliranih džepova, jedan je od ključnih zimskih komada, koji omogućuju kreiranje jednostavnih, a efektnih outfita. Možete ga nositi na nekoliko načina, u raznim prigodama i životnim razdobljima.

Poželjne nijanse su neutralne – beige, vrhnje, pješčana, koje čitavom outfitu daju dozu otmjenosti. Vuneni blazeri tih nijansi pristaju uz midi suknje pencil kroja, sličnog tona i crne combat čizme, koje su cool kontrast chic kombinaciji.

Naročito dobro u ovoj kombinaciji djeluju blazeri duljine do pola bedara, a monotonost bljedunjavih nijansi razbija polo majica s kontrastnim metalic prošivima i upadljivom dugmadi. Svjetlije nijanse, kombinirane slojevito, uvijek djeluju otmjeno, naročito pri jednostavnim formama odjeće i accessoirea.

Vuneni blazer svijetle nijanse, poslužit će i za kreiranje casual looka. Odlično djeluje uz tamnu majicu s printom i destroyed jeans, žute gležnjače debljih potplati na vezanje. Svijetli blazer će ovaj mladenački, casual look učiniti zrelijim.

Sivi hoodie i jogging hlače, tipični atleisure look, uz vuneni blazer svijetle nijanse, djeluju zrelije i ozbiljnije. Neka je u ovoj kombinaciji i malo kontrasta suprotne boje, npr. pomoću crnih sneakersica i bijele šilterice.

Iako su blagdani za nama, u streetstyle varijanti i dalje su poželjne šljokice. Odjeća metalic efekta, poput hlača širih, ravnih nogavica, odlično se slaže s vunenim blazerima svijetlih nijansi. Glam dodaci čine look uzbudljivijim, neočekivanim, a nosivi su u dnevnim i večernjim prigodama. Kako biste izbjegli dojam nakićenosti, pretrpanosti i svoj outfit učinili nosivijim, birajte samo jedan, najviše dva komada odjeće i accessoirea metalic efekta, npr. hlače i mokasine.

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa