Trendovi

Vuneni ogrtač s vezom? Zašto ne?!

Sniženja su krenula, a s njima i nove želje za nabavkom onih komada odjeće, koji su nam možda bili nedostupni, u vrijeme svoje pune cijene.

https://www.instagram.com/p/BcCe_dTltjf

Jedan od takvih odjevnih komada je i vezeni kaput, po uzoru na Diorov model iz jesensko-zimske kolekcije, u kojemu je viđena glumica Sienna Miller. Istovremeno ženstven i mladenački zaigran, ovaj komad odlično se slaže sa romantičnim haljinama sitnih cvjetnih uzoraka, a na tržištu je dostupan i sam u kombinaciji nekoliko uzoraka, tako da mu uz jednobojnu garderobu ne treba puno detalja.

Antonio Marras poigrao se tako sa čak  nekoliko uzoraka na kaputu muškog kroja, pomiješao animal i karirane uzoke sa vezenim cvjetnim motivima, a Sandro je svoj vez smjestio na rukave jednobojnog prostranog kaputa.
Vrlo zanimljive modele kaputa s vezom ponudili su Asos, Soft Rebels, Cortefel, u high street verziji te Etro, Dolce Gabbana i Laurel u luksuznoj.

foto stuff.co.nz

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa