Trendovi

We like… Cruise 2013

We like… Cruise 2013

Blago onima koji krstare Mediteranom i borave u toplim krajevima za vrijeme zimskog perioda! Za sve vas koji  volite cruise kolekcije poput nas i priželjkujete odmor na nekom egzotičnom mjestu ili ga planirate, donosimo pregled nama najboljih cruise kolekcija za ovu sezonu.

Među prvima se istakla Frida Giannini koja doista razumije žene i njihove potrebe. Inspirirana sedamdesetima, i ove sezone nudi ženstvenost i sexappeal u okviru kolekcije čije linije odjeće oponašaju linije tijela; struk je naglašen a nakit profinjen, filigranski. Svileni odjevni predmeti u bojama dragog kamenja oduševit će svaku ljubiteljicu elegancije i luksuza.

Nasuprot Fridi je Bally, švicarsko ime s dugom tradicijom, koje ove sezone nudi vilinske siluete i nježne puderaste nijanse odjeće. Bally svojom kolekcijom punom svijetlih boja, nježnih printeva, predivnih čipki jasno poručuje “Dosta tuge, okrenite se suncu!”

Muccia Prada ( Miu Miu) nadahnuta je 50-ima, njihovim sjajem i bogatstvom. Fatalke s umjetnim trepavicama, punašnim usnama slave život i oživljavaju omiljeno razdoblje svih ljubiteljica retro glamoura. Nešto jednostavnijim linijama odjeće modne celzijuse podiže nakit iz plemenitih materijala i dragog kamenja.

Foto: typischich.at

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa