Kozmetika

We like… Golden Delicios

DKNY Golden Delicious, miris Donne Karan, lansiran 2011. godine, inspiriran je luksuznim nakitom i bogatstvom a zasnovan na notama zlatne delišes jabuke, izraženih aroma, bogate i zasićene vrste.

Ovaj predivni miris  otvara se akordima cvijeta naranče, jabukama zlatni delišes i mirabella šljivom, dok u  srcu skriva  bogati buket bijelih ruža, Casablanca ljiljana, Vanil orhideje i đurđice.

U donjim notama osjećaju se senzualni mošus,  sandalovina i tikovina.

Miris je izvrsno prihvaćen na tržištu, svidio se jako i nama, stoga, preporučujemo, isprobajte!

Obožavatelje lijepih bočica parfema će sigurno zanimati informacija da se parfem DKNY Golden Delicious  pojavio i u bočici od milijun dolara. Bočica je napravljena od 14-karatnog zlata i prekrivena s 2,909 dragih kamena koji tvore obrise nebodera u New Yorku, što je zaštitni znak brenda DKNY. Dizajner bočice je draguljar, Martin Katz, poznat po svojim kreacijama nakita koje viđamo na crvenom tepihu (među najpoznatijim damama koje vole njegov dizajn su Angelina Jolie i Jennifer Lopez).

Jabuka se nalazi na veličanstvenoj bazi od dva sloja prozirnog stakla s kontinentima izrađenim od 14-karatnog zlata s dragocjenim draguljima iz pojedinih zemalja.

O bočici DKNY Golden Delicious

Foto, izvor: punmiris.com

[vsw id=”gBkweUwdnqQ” source=”youtube” width=”560″ height=”344″ autoplay=”no”]

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Kolumne Kozmetika Text by Durica

Whatta…Nail!!!

Došle su i počele mahati rukama istovremeno pričajući o umjetnim noktima. Kakvim noktima? Ništa mi nije bilo jasno, a uskoro
Inspiracija Kozmetika

Dependence of…

Kako jednom proizvođaču i iskusnom trgovcu a bome ni ne manje uspješnom marketing djelatniku, poput mene, uzeti novac u dvadesetak