Trendovi

We like… H&M Exclusive Conscious

Za ljubitelje mode crveni je tepih postao  jednako uzbudljiv kao modna pista s odjećom slavnih koja sada stvara vlastite trendove. U čast rastu glamura H&M je stvorio kolekciju za crveni tepih nazvanu Exclusive Conscious. Kolekcija je načinjena od održivih materijala poput organskog pamuka i konoplje i recikliranog poliestera i dio je H&M-ove Conscious inicijative. Kolekcija predstavlja raznolike  mogućnosti u zelenijoj modi, s odjećom različitih stilova koja odaje raznovrsnost današnje mode na crvenom tepihu.

Kolekciju smo već vidjeli na crvenom tepihu. Amanda Seyfried je na Londonskoj premijeri nosila plavi sako – smoking i kratke hlače a Viola Davis, nominirana za Oscara jarko rozi top i suknju. Kirsten Davis na eventu Vanity Faira nosila je jabuka zelenu vezenu haljinu dok je Michelle Wiliams na ovogodišnjoj BAFTI u Londonu imala haljinu skrojenu po mjeri sa zlatnim drapiranim gornjim djelom od organskog pamuka u kombinaciji sa crnom suknjom od satena. Top i suknja inspirirani Michellinom haljinom moći će se pronaći u odabranim H&M-ovim dućanima kada ekskluzivna kolekcija bude lansirana.

Evo izbora iz kolekcije Exclusive Conscious koja će se prodavati u oko 100 H&M-ovih storeova širom svijeta a kreće od 12. travnja.

PLISIRANA MINI HALJINA

Zelena je savršena boja za suvremeni crveni tepih, osobito za plisiranu mini haljinu s izrezom na leđima napravljenu od mješavine organskog pamuka i najlona.

HALJINA S FOTO-OTISKOM

Kaleidoskop boja krasi ovu haljinu s foto-otiskom i pripadajuću jaknu koje su napravljene od mješavine recikliranog poliestera.

MAKSI HALJINA S PERLICAMA

Ova limun-žuta maksi haljina načinjena je od šifona  recikliranog poliestera i ima perlice na gornjem dijelu, tako da je klasičan dizajn dodatno ukrašen.

VRHUNSKA HALJINA ZA CRVENI TEPIH

Ova glamurozna večernja haljina, čiji je gornji dio načinjen od organskog pamuka i svilenog buklea, a krinolina od plisirane organze, prodavat će se u ograničenom broju od 1000 primjeraka, svaka pojedinačno numerirana.

Foto: hmfashionmediaupdate.com

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa