Modni dizajneri

We like… Natalio Đangradović design

Nakon prošlogodišnje kolekcije „Suvremena Dubrovkinja“ koja je oduševila modnu kritiku, ali i kupce koji su pohrlili u Dubrovnik po svoj komad iz kolekcije, ove sezone Natalio Đangradović ostaje vjeran svom rukopisu i predstavlja svojevrsni nastavak na ženstvenu Dubrovkinju te je prikazuje u jednom potpuno novom svjetlu.

Kolekcija od skoro 35 komada rađena je od najkvalitetnije svile, kepera(pamuka) i viskoze u svim bojama, a cijela kolekcija se najviše bazira na haljinama (koktel, večernjim, svečanim i  dnevnim).

Zaštitno lice i ove sezone jedna je od naših najjačih manekenki Mia Matić, a za fotografije zadužen je mladi, perspektivan fotograf Srećko Rundić koji se do sada pokazao kao jedan od najtalentiranijih mladih modnih fotografa pred kojim je zasigurno velika karijera.

Poznati dizajner ništa nije želio prepustiti slučaju tako da je osim komada koji oduševljavaju, sam odradio i make up i frizuru da priču zaokruži baš onako kako je i zamislio.

Kampanja je i ovog puta snimana u jednom od najljepših gradova na svijetu, Dubrovniku, a kao lokacija za snimanje poslužio je nekadašnji luksuzni Hotel Belveder koji danas na žalost nije u funkciji.

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Kolumne Models Modna fotografija Modni dizajneri Text by G. R.

D&G Spring/Summer 2011 Campaign

Još jedna Dolce & Gabbana Spring/Summer 2011 kampanja Ovaj put fotograf je Mario Testino Više na Dolce & Gabbana Text
Fashion report Modni dizajneri Trendovi

We like… Gucci pre-fall 2011

Seventies, seventies… Gucci goes 70-ies! Pre-fall 2011 collection is all about rise and peaks of Seventies fashion with a distinctive