Trendovi

We like… Neon Lime

https://www.instagram.com/p/BxiCjPYBwmX

Krajem osamdesetih i početkom devedesetih, neon lime je bila jedna od najpoželjnijih boja. Ove sezone se vraća i prisutna je u mnogim dizajnerskim kolekcijama. Prada, David Koma, Balmain, Off -White, samo su neka od imena, koja su se zabavila neonski zelenom.

https://www.instagram.com/p/Bs04FJ8ALxN

Možda ste, prateći vijesti iz showbusinessa, pomislili kako je neon lime “Kardashian thing” jer upravo sestre Kardashian, viđene su u većem broju neonskih kreacija, no iste je isprobala i plus size model Ashley Graham, dokazavši još jednom svoju samouvjerenost. Iako je viđena u više neonski zelenih kreacija, najviše pažnje privukla je spojem neon zelene majice i plavih hlača, oboje vrlo uske forme.

Koliko je neon lime popularna, moćna i “hard to miss” boja, dokazuje i njena prisutnost u mnogim kolekcijama  proljeće-ljeto 2019. , predstavljenima na NYFW-u prošlog rujna.

https://www.instagram.com/p/Bu_8c0PpmCg

Izbor nijansi neonski zelene je odličan pa svatko može pronaći onu koja mu-joj najbolje odgovara. Kreće se od intenzivno zelene preko žutozelene pa sve do duboke chartreuse. Nema boje koja trenutno toliko dominira i šalje jasnu poruku da je žena koja ju bira vrlo samouvjerena. Pored neon lime, ostale boje se ne ističu jer ona priča sama za sebe. Bučna je koliko i printevi, ali šalje jasniju informaciju.
Nema bolje boje za podizanje energije, posebno za tmurnih dana, a za toplijih razdoblja i ljeti slobodno ju nosite duplo u stylingu.

 

https://www.instagram.com/p/Bt4kzTigWov

 

https://www.instagram.com/p/BnaMxtPlXJf

https://www.instagram.com/p/BoTQyn3FZ-M

Neon lime smiruju nude, zemljani tonovi i crna boja. Dok su kombinacije sa svijetlim tonovima primjerene toplijem godišnjem dobu, one sa crnom odlično će izgledati u hladnijem razdoblju godine.

Model Imari Karanja stilizira neon lime odjeću sa crnim skinny jeansom i kožnom jaknom.

https://www.instagram.com/p/BnxTwhzlD2b

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa