Accessories Nakit

We like… Zigman & Micica

Nakon što je promijenio svoj DNK i na posljednjem CRO A PORTER-u predstavio nikada snažniju kolekciju, bar što se kolorita tiče, ZIGMAN je uz njih predstavio i liniju nakita koju je za potrebe njegove revije dizajnirao studio MICICA.

 

MICICA i ZIGMAN pokazali su se i više no uspješna suradnja koja je rezultirala plodom u preko 20 komada nakita (ogrlice, remenje, broševi, prstenje ) koji su dostupni svima po cijenama prstenja od 250kn.

 

Kolekcija prstenja prati posljednju ZIGMAN kolekciju, te se savršeno uklapa u svaki komad odjeće koji je ZIGMAN predstavio na posljednjoj reviji.

 

Osim prstenja koja su ostavila najveći utisak tu su još i veoma snažne, upečatljive ogrlice koje su također rađene za potrebe revije i prate svaki komad odjeće.

Micica is a project of two artists from Rijeka, one sculptor and one printmaker, who have jointed their skills in the many levels of applied art. Illustration was their start point and from there they move across souvenirs, brooches, pendants, competitions, art fairs and such.

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Accessories Kolumne Text by Mariann

Manual retro

Vidi ti vraga! Još ima mnogo toga što se može naučiti. Ako ne svakodnevno što šrvljajući po internetu, a onda
Accessories Inspiracija

New scarves: aquarelle, graphic, silk-blend…

Kao da je bilo jučer a gle, prošlo je već 12 godina. Sjećam se svog devetog semestra i diplomskog rada,